Hur använda enkla AI-verktyg i ditt arbete, del 1

18 januari 2024 kl. 15.00 – 16.30

Alla pratar om AI – men var ska man börja och hur ska man veta vilka frågor man borde ställa? Vet du vilka AI-verktyg som kan underlätta dina arbetsuppgifter? I januari ordnar vi en kurshelhet på distans där vi utbildar kring användningen av enkla AI-verktyg, med fokus på konkreta tips för ditt arbete.

Vi handleder dig steg för steg och det finns utrymme för frågor och diskussion. Kursen riktar sig till dig som vill ta ett första steg mot kompetensutveckling i AI. Du behöver inte ha några förkunskaper – förutom nyfikenhet!

Utbildningen är tredelad och du kan välja att delta på ett enskilt tillfälle eller alla tre.

Del 1: Skapa material med vanliga produktionsverktyg  

Under denna träff bekantar vi oss med funktioner i verktyg som du kanske redan använder dig av (t.ex. Powerpoint och Word) samt enkla AI-verktyg för att skapa innehåll och omforma text. Vad är nytt i verktygen och hur kan vi använda dessa för att få ut det mesta av dem? 

Utbildare för den första delen är Sofia Mickelsson, planerare vid Centret för livslångt lärande, CLL.

Sista anmälningsdagen är 15.1.2024.

Välkommen med!

Jag vill anmäla mig till utbildningen

Kontaktperson: Tove Eklund-Hartman 050 306 2005, tove.eklund-hartman@sfv.fi

För oss är hållbarhet viktigt. När du anmäler dig till en utbildning räknar vi med att du deltar. Får du skäligt förhinder – avboka i god tid så att någon annan kan delta i stället. På så sätt bär vi ett socialt och ekonomiskt ansvar, och arbetar för ekologisk hållbarhet tillsammans.

Vi förbehåller oss rätten till ändringar.


Plats
Nätet